Українці створили унікальний пристрій з управління снами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці створили унікальний пристрій з управління снами

Технології&Авто
856
Вдень ми господарі свого життя і особисто визначаємо, що і як робити. Але як тільки ми занурюємося в сни, цей контроль зникає. Підсвідомість пропонує дивні сценарії, заплутані сюжети і змушує пережити неприємні моменти. Але тепер українські стартапери пропонують змінити уявлення про сни і зробити їх усвідомленими.
Пристрій Luciding працює просто. Людина лягає в ліжко і представляє, яку ситуацію хоче пережити. Можливо, це запальна вечірка, або подорож по далеких країнах, а можливо подорож в минуле.
Усвідомлене сновидіння свого часу практикували Сальвадор Далі, Нікола Тесла і Альберт Енштейн. Багатьом вдається це робити без пристроїв, іншим – українці допоможуть увійти в цей стан.
Все що потрібно – надіти на голову пов’язку. На внутрішній поверхні розташовані чотири датчика-електрода. Вони стежитимуть за активністю головного мозку і визначать, коли людина пірнула в фазу швидкого сну.
У цей момент пристрій включиться і надішле мозку 30-і секундний електричний сигнал на частоті 40 герц. Цей сигнал якраз і дозволить зрозуміти, що ви уві сні, але сприймаєте його свідомо.
Поки українці не виходили на краудфандінг платформи, тому що вдосконалюють модель. Зізнаються, позаду багато помилок і 17 версій гаджета.
Серйозну піар-кампанію теж не починали, зосереджуються на пошуку інвесторів і збирають перші відгуки. Так, пристрій вже вразив розробника соцмережі “ВКонтакте” Павла Дурова і одного із засновників Google Джека Левіна.
Команда впевнена – у них все вийде і пристрій знайде своїх шанувальників. В даний час, коли від кожного вимагають особистісного розвитку, унікальних ідей і талантів – сни несуть безмежний потенціал.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас