Tesla пропонує безкоштовно протестувати функції автопілотування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla пропонує безкоштовно протестувати функції автопілотування

Технології&Авто
396
Компанія Tesla пропонує власникам своїх електромобілів безкоштовне тестування функцій автопілотування протягом цілого місяця. Відповідні пропозиції почали отримувати власники седанів Model S.
Всі машини Model S, випущені з кінця 2014 року, а також кросовери Model X спочатку містять бортове обладнання, необхідне для роботи засобів автопілотування. Однак програмна складова – це додаткова опція, яка оцінена в $ 2500. при замовленні автомобіля або в $ 3000 при оновленні ПЗ після придбання машини.
Тим, хто сумнівається в доцільності витрати названої суми на систему автопілотування, Tesla пропонує спочатку випробувати її в дії безкоштовно. Комплекс дозволяє електрокарам самостійно рухатися уздовж смуги руху з контролем швидкості, а також змінювати ряд при включенні автомобілістом покажчика повороту. Крім того, реалізовані функції повністю автоматичної паралельної парковки, а також система Summon для автоматичного заїзду в гараж і виїзду з нього.
Після закінчення місяця власники автомобілів Tesla зможуть вирішити, чи потрібен їм автопілот або вони зможуть як і раніше з комфортом їздити без нього.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас