Гройсман запевняє, що викоренить «сюрпризи на підприємствах» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман запевняє, що викоренить «сюрпризи на підприємствах»

Казна та Політика
1195
Влада зробить все можливе для того, щоб в Україні було стабільне законодавство, що стосується ведення бізнесу.
Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, закриваючи разом з Прем’єр-міністром Королівства Данія Ларсом Лекке Расмуссеном українсько-датський бізнес-форум.
«Хотів би сказати, що одним із завдань України є створення стабільного законодавства. Ми не можемо змінювати правила гри, і чітко це усвідомлюємо, в процесі інвестування. Ми перейдемо до формування нового податкового законодавства, але будемо робити це спільно і прогнозуємо для того, щоб комплексно дати відповідь бізнесу в Україні на те, яким чином і які податки будуть сплачуватися, як вони будуть адмініструватися для того, щоб ніхто не приходив з сюрпризами на ваші підприємства », – сказав Гройсман.
На його переконання, завданням бізнесу є створення нових робочих місць, а влади – обслуговувати бізнес. Звичайно, додав прем’єр-міністр, за короткий проміжок часу важко буде змінити підходи до взаємодії бізнесу і влади, які поки ще не є простими.
«Але я переконаний, що ми це зробимо спільно. Зокрема хочу ще раз висловити стовідсоткову готовність до підтримки такого підходу », – підкреслив Гройсман.
Він запевнив присутніх в тому, що робота українського уряду буде відкритою і прозорою. «І я також розраховую на те, що бізнес буде відкритим, сумлінно платитиме податки і вимогливо ставитися до професійних дій української влади», – сказав Гройсман.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас