"Vodafone Україна" змінює умови в роумінгових тарифах через масове використання іноземними абонентами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Vodafone Україна" змінює умови в роумінгових тарифах через масове використання іноземними абонентами

Особисті фінанси
5078
Мобільний оператор “Vodafone Україна” (ПрАТ “МТС Україна”) з 29 квітня змінює умови в роумінгових тарифах в сторону обмеження через масове використання тарифів іноземними абонентами, повідомили в прес-службі оператора.
Так, в тарифі Red S в вартість послуги “Роумінг, як вдома” для використання в роумінгу будуть включені: 90 хвилин для вхідних дзвінків з номерів будь-якого оператора світу і вихідних дзвінків в мережі “Vodafone Україна” і “МТС Україна” (раніше – безліміт ); 90 Мб мобільного інтернету (раніше – 500 Мб); 90 SMS / MMS на всі мережі (раніше – 30). При цьому вартість послуги залишається незмінною – 90 грн за сім днів.
Аналогічні зміни оператор вводить і в тарифах Red M (вартість послуги на тиждень – 150 грн і всього по 150 – хвилин, SMS / MMS, Мб) і Red L (вартість послуги на тиждень – 270 грн і всього по 270 – хвилин, SMS / MMS, Мб).
Як відзначили в прес-службі “Vodafone Україна”, зміни торкнуться тільки абонентів передоплати.
“Зміни не торкнуться контрактних тарифів, так як підписання договору із зазначенням паспортних даних клієнта мінімізує ризик нецільового використання послуги”, – відзначили в компанії.
Такі зміни в ній пояснюють тим, що тарифи, які розроблялися для українських абонентів, викликали підвищений попит з боку абонентів, які постійно проживають в інших країнах.
“Українські тарифи Vodafone спровокували 60-кратне зростання трафіку серед зарубіжних абонентів. Така популярність, на жаль, має і неприємні наслідки. Обсяги споживання значної частини таких користувачів кардинально відрізняються від стандартного профілю користування українських абонентів, які виїжджають за кордон”, – сказали в компанії.
За її даними, найчастіше закордонні абоненти користуються українськими тарифами цілодобово, в комерційних цілях, наприклад, для організації колл-центрів. Тим часом компанія не готова надавати пільговий зв’язок за кордоном для абонентів, які навіть не проживають в Україні, оскільки таке нестандартне використання істотно збільшує витрати, пов’язані з наданням послуги, і ставить під загрозу існування доступного роумінгу для українських абонентів.
В “Vodafone Україна” також додали, що зміна параметрів послуги дозволить зберегти для абонентів можливість користуватися пільговими умовами і розвивати послугу – додавати нові країни.
Як повідомлялося, “МТС Україна” восени 2015 року почала працювати під брендом Vodafone.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас