Facebook буде автоматично відзначати людей на відео — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook буде автоматично відзначати людей на відео

Технології&Авто
283
Компанія Facebook активно вивчає можливості штучного інтелекту в розпізнаванні об’єктів на фотографіях, однак також вона збирається використовувати аналогічну технологію в відео.
На конференції F8 у Сан-Франциско Facebook розповіла про те, що в компанії є окрема команда, яка працює над функцією, що дозволяє соціальної мережі автоматично відзначати людей на відео.
Як розповів директор компанії по машинному навчання Хоакін Кандела (Joaquin Candela), ідея функції полягає в тому, щоб дозволити користувачам шукати людей в будь-яких відео, якими вони поділилися. Як приклад можна привести пряму трансляцію, під час якої якась людина заходить в кімнату, недовго розмовляє з вами, а потім йде. Іншим користувачам цієї людини було б вкрай складно відшукати в Facebook, але скоро соціальна мережа зможе автоматично індексувати кожен момент відео, після чого цей момент можна буде знайти по імені одного.
Facebook також працює над технологією автоматичного створення заголовків для роликів. Компанія впевнена, що може використовувати для відео ті ж технології розпізнавання об’єктів, які вона задіє для виявлення об’єктів на статичних фотографіях.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас