BMW зупинила продажі нових «сімок» в США через несправні подушки безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW зупинила продажі нових «сімок» в США через несправні подушки безпеки

Технології&Авто
270
Німецький автоконцерн BMW Group оголосив про призупинення продажів автомобілів 7-ї серії 2016 модельного року на американському ринку через проблеми з подушками безпеки.
Про це компанія повідомила Національній адміністрації безпеки дорожнього руху США (NHTSA).
Дефектними виявилися моделі BMW 740Li, 750Li і 750 Lxi, зібрані в період з 1 липня по 11 грудня 2015 року. У них виявлено несправний модуль управління подушками безпеки, через що останні можуть не спрацювати в разі ДТП. Виробник говорить, що йому невідомо ні про один випадок нанесення шкоди людині через цей брак.
BMW має намір відкликати з американського ринку 6110 автомобілів BMW 7 Series, вартість яких перевищує $ 80 тис. При цьому не уточнюється, як довго дилери не продаватимуть потрапили під сервісну кампанію «сімки». Також невідомо, чи стосується дана проблема автомобілів, проданих за межами США.
Власники потенційно несправного автотранспорту в травні 2016 року почнуть отримувати повідомлення про необхідність приїхати до дилера для безкоштовного ремонту, який, як стверджують в BMW, займе не більш чотирьох годин.
Варто відзначити, що подушки безпеки в знятих з продажу автомобілях BMW 7-ї серії зроблені німецькою компанією Continental, а не японською Takata, через продукцію якої в світі були відкликані мільйони машин. Збитки Takata від цього скандалу оцінюються в $ 24 млрд.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас