Новій поліції довіряють в три рази більше, ніж міліції (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новій поліції довіряють в три рази більше, ніж міліції (опитування)

Казна та Політика
335
Українській міліції довіряють 10% українців, а не довіряють 54% громадян, решта дали нейтральну оцінку, свідчать дані опитування GfK Ukraine.
При цьому новоствореній поліції довіряють 28% громадян, 26% – не довіряють, інші довіряють і не довіряють в рівній мірі.
“Національна поліція залишається єдиним органом державної влади, не має негативного балансу довіри в суспільстві”, – прокоментувала Інна Волосевич, керівник відділу соціально-політичних досліджень GfK Ukraine.
Дослідження GfK Ukraine також включало питання про подію 7 лютого о Києві (коли поліцейський застрелив під час затримання хлопця, який в компанії трьох інших намагався сховатися на BMW від поліції).
37% українців вважають, що в трагедії винен водій BMW, а 15% вважають, що винен патрульний. Ще 32% не змогли відповісти на питання і тільки 16% взагалі нічого не чули про цю подію.
Опитування GfK Ukraine проводилося 1-15 березня року методом особистого інтерв’ю вдома у респондента. Опитано 1000 чоловік у віці від 16 років. Статистична похибка вибірки не перевищує 3,1% без урахування дизайн-ефекту.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас