Який відсоток українців підтримує діяльність Порошенка і Ради (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Який відсоток українців підтримує діяльність Порошенка і Ради (опитування)

Казна та Політика
4369
Діяльність президента України Петра Порошенка не підтримують загалом 75% опитаних українців, свідчать дані опитування соціологічної групи “Рейтинг”.
Так, на запитання, чи підтримуєте ви або не підтримуєте діяльність президента України П.Порошенка, тільки 2% респондентів відповіли, що повністю підтримують, швидше підтримують 15% опитаних, скоріше не підтримують 32% і повністю не підтримують 43%. Вагалися з відповіддю 8% опитаних.
На питання про підтримку діяльності Кабінету міністрів під керівництвом Арсенія Яценюка, 1% опитаних відповіли, що повністю підтримували, 6% – скоріше підтримали, 25% скоріше не підтримали, 64% зовсім не підтримали. Не змогли відповісти на це питання 4% респондентів.
Діяльність Верховної Ради скоріше схвалюють 5% опитаних, скоріше не схвалюють – 29%, зовсім не схвалюють 59%, не змогли відповісти 6%.
Дослідження проводилося Соціологічною групою “Рейтинг” на замовлення Міжнародного республіканського інституту. Опитування проводилося по всій Україні (крім окупованих територій Криму та Донбасу) з 18 лютого по 4 березня 2016 року методом особистого інтерв’ю у респондента на дому.
Всього було опитано 2,4 тис. жителів України у віці 18 років і старше, які мають право голосувати. Вибірка є репрезентативною за статтю, віком, регіоном та розміром населеного пункту. Додатково було опитано 1 тис. респондентів в Миколаївській і Херсонській областях. Допустима похибка не перевищує 2.0%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас