У Китаї стартували дорожні випробування робомобіль Changanя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї стартували дорожні випробування робомобіль Changanя

Технології&Авто
631
У Чунціні, розташованому на південному заході Китаю, пройшла церемонія старту дорожніх випробувань двох самокерованих автомобілів виробництва компанії Changan Automobile Group. Їм належить подолати по дорогах Піднебесної 2000 км. Маршрут проходить через ряд міст і закінчується в столиці Китаю Пекіні.
Чи Юйшен (Li Yusheng), головний інженер інституту Chang’an Automobile Engineering & Research Institute заявив, що випробування дозволять перевірити робомобілі в різних умовах.
«Автомобілі добре показали себе в нескладних дорожніх умовах, таких як міські дороги і автомагістралі, але вони як і раніше потребують допомоги водія для орієнтації в таких місцях, як заправні станції і пункти справляння дорожніх зборів», – говорить Лі Юйшен.
«Ми маємо намір поліпшити датчики транспортних засобів і технологію обробки даних, а потім підготувати моделі для масового виробництва», – повідомив Тань Беньхун (Tan Benhon), заступник директора інституту.
Changan планує почати масове виробництво самокерованих автомобілів в 2018 році. У всьому світі щонайменше 18 компаній займаються розробкою автономних автомобілів, включаючи BMW, Audi і Toyota. У Китаї розробляють робомобілі такі компанії, як BAIC group, GAC Group, SAIC Motor, Changan і BYD.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас