Домінування iPhone над Android серед підлітків досягло абсолютного максимуму (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Домінування iPhone над Android серед підлітків досягло абсолютного максимуму (дослідження)

Технології&Авто
1403
Кожні півроку аналітична компанія Piper Jaffray проводить спеціальне дослідницьке опитування під назвою Taking Stock With Teens. Як можна здогадатися з назви, воно націлене на найдорожче, що у нас є – на підростаюче покоління, тобто на підлітків.
У своєму останньому дослідженні аналітики, в числі іншого, намагалися з’ясувати, чи зміг Android нарешті здобути перемогу над iOS серед підлітків. Забігаючи наперед, схоже, що ні.
За даними дослідження, 69% з приблизно 6,5 тис. опитаних підлітків віком 16,5 років (середнє значення) є власниками смартфонів iPhone. Це на 1% більше, ніж було шість місяців тому. Близько 75% сказали, що їхнім наступним смартфоном з великою ймовірністю буде пристрій компанії Apple. В даному випадку приріст становить 1%.
Між тим, всього 19% хочуть, щоб їхнім наступним смартфоном став апарат на Android.
З планшетами справа йде трохи краще. Частка власників iPad скоротилася на кілька відсотків і зупинилася на позначці 48%. Якщо дивитися в розрізі моделей, частка власників iPad Mini зросла на 1%, досягнувши позначки 16%. При цьому 50% нинішніх власників iPad не планують найближчим часом зраджувати компанії Apple, а ще 13% двома руками голосують за iPad Mini.
Число бажаючих придбати новенький Android-планшет зросло на 2%, досягнувши результату в 14%.
Мабуть, найбільш цікавим є той факт, що незважаючи на досить суттєві зусилля Microsoft підвищити привабливість свого Surface в очах юних покупців, охочих придбати один з планшетів програмного гіганта все менше і менше. За останні півроку цей показник впав на 23%. Windows-планшети цікаві тільки 19% опитаних.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас