Google додав у Calendar функцію Goals для досягнення цілей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google додав у Calendar функцію Goals для досягнення цілей

Технології&Авто
380
Google Calendar відсвяткував десятиріччя запуском Goals. Вона допомагає користувачам календаря досягати поставлених цілей за допомогою технології машинного навчання. Оновлення вже доступно в мобільній версії Calendar для Android и iOS в усьому світі.
Вивчити мову, піти в спортзал, зателефонувати батькам, поспілкуватися з дитиною або просто відпочити – Goals працює з будь-якою з цілей, які користувач перед собою поставить. Для цього потрібно знайти функцію в меню Add, «повідомити» календарю саму мету, скільки разів на тиждень ви готові приділяти їй час, як довго, і коли саме – вранці, вдень або ввечері. Стандартні цілі містять «вправи» і «придбання навички». До них можна додати інші спільні цілі – наприклад, «читання» або «відпочинок».
Goals буде вишукувати «вікна» в розкладі користувача і розподіляти між ними обрані ним цілі. При цьому переміщати цілі можна буде і самому, якщо призначений розклад не сподобався. Крім цього, призначення “онлайн-секретаря” можна відкладати – якщо протягом дня з’явилося щось незаплановане. В такому випадку Goals підбере новий час самостійно.
Google також обіцяє, що машинне навчання допоможе Goals вдосконалюватися в складанні розкладу. Наприклад, якщо користувач постійно буде відкладати виконання однієї і тієї ж задачі, призначеної на полудень, то онлайн-секретар підлаштується і більше не буде ставити її на цей період часу.
Успішно “юзати” Goals зможуть користувачі, які вносять увесь свій розклад в Google Calendar і у яких протягом дня буває вільний час. Крім того, цілі – це органайзер, а не мотиватор. Навряд чи він зможе допомогти тим, хто не впевнений у поставленої мети.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас