Microsoft перетворить смартфон в «мозковий центр» для портативного комп'ютера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft перетворить смартфон в «мозковий центр» для портативного комп'ютера

Технології&Авто
447
Ідея використання смартфона в якості обчислювального блоку для ноутбука або планшета не нова. Як тепер повідомляють мережеві джерела, її реалізацією може зайнятися корпорація Microsoft.
Йдеться про те, щоб задіяти потужності сучасних смартфонів на основі Windows 10 Mobile для підтримки роботи більшого комп’ютерного пристрою – лептопа або гаджета «два в одному». В даному випадку стільниковий апарат може бути поміщений в спеціальний слот в корпусі станції з великим екраном і клавіатурою.
Потрібно відзначити, що в операційній системі Windows 10 реалізована функція Continuum for Phones ( «Continuum для телефонів»). Вона дозволяє перетворити мобільний пристрій на подобу персонального комп’ютера. Так, через спеціальну дротяну док-станцію або бездротової адаптер смартфон можна підключити до настільного монітора або телевізора. При необхідності також можна підключити традиційні клавіатуру і мишу.
Подальшим розвитком даної концепції може стати появою станцій у вигляді ноутбуків і планшетів, позбавлених власного процесора і пам’яті. Помістивши в таку станцію свій смартфон, користувач зможе отримати повнофункціональний Windows-комп’ютер з екраном великого розміру і додатковими органами управління. Про можливі терміни появи подібних аксесуарів на ринку поки нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас