На Близькому Сході розпочато випробування «розумної» парковки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Близькому Сході розпочато випробування «розумної» парковки

Технології&Авто
276
Телекомунікаційний гігант Etisalat з ОАЕ і компанія Huawei повідомили про успішні випробування на Близькому Сході технологій для «розумної» парковки.
Йдеться про глобальні мережі, що використовують енергоефективні системи – Low Power Wide Area, або LPWA. Вони являють собою новий тип мереж, здатних впоратися з великою кількістю додатків «Інтернету речей» (IoT) і міжмашинних комунікацій (M2M), які складно реалізувати в стільникових мережах 2G / 3G в силу суттєвих витрат, слабкого покриття і обмеженого часу роботи пристроїв від батарей .
Нова технологія під назвою «Вузькосмуговий Інтернет речей» (NB-IoT) заснована на стандарті 4.5G. Вона дасть операторам мобільного зв’язку, які будують мережі LPWA, великі переваги в плані реалізації, експлуатації та повторного використання існуючих процесів, IT-ресурсів і інфраструктури.
«Розумна» парковка – один з найбільш важливих елементів вертикальної структури смарт-міста, який стане вигідним одночасно і користувачам, і провайдерам послуг, і операторам мобільного зв’язку завдяки ефективному управлінню в комерційній діяльності і в приватному житті. Майданчик з інтелектуальними датчиками допоможе автомобілістам в пошуку місця для транспортного засобу та його паркування.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас