Чернігів має намір закупити ще 34 шкільних автобуса не дорожче 41,6 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чернігів має намір закупити ще 34 шкільних автобуса не дорожче 41,6 млн грн

Казна та Політика
134
Центр матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів Чернігівської облради оголосив тендер на закупівлю в 2016 році 34 шкільних автобусів.
Згідно з оголошенням на порталі держзакупівель, очікувана вартість закупівлі – 41,6 млн грн.
Термін розкриття пропозицій – 18 травня поточного року.
Згідно з документацією тендерних торгів, що поставляються автобуси повинні бути випущені не раніше 2013 року (відповідати екостандарти не нижче Євро-3) і мати не менше 27 посадочних місць.
Чернігівська облрада 4 квітня підписала договір з “Еталон” ПрАТ “Чернігівський автозавод”, що входить у корпорацію, який здобув перемогу в тендері, на поставку семи аналогічних шкільних автобусів майже на 9,5 млн грн (з ПДВ).
Чернігівський автозавод випускає автобуси різних модифікацій на шасі індійських ТАТА і Ashok Leyland, в тому числі шкільних.
Як повідомлялося, в поточному році в рамках проекту створення опорних шкіл планується виділити з держбюджету 600 млн грн для закупівлі автобусів для підвезення учнів до таких школам.
Закупівля автобусів здійснюється на умовах співфінансування: 50% – за рахунок залишків освітньої субвенції, 50% – за рахунок коштів місцевих бюджетів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас