Заступник голови КМДА Ілля Сагайдак пояснив, звідки взяв 29 квартир — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заступник голови КМДА Ілля Сагайдак пояснив, звідки взяв 29 квартир

Казна та Політика
2369
Заступник голови КМДА Ілля Сагайдак прокоментував свою податкову декларацію, оприлюднену на сайті КМДА.
“Вважаю за необхідне дати відповідь на питання, яке викликало увагу громадськості. У власності моєї дружини є квартири і гаражі, які є частиною одного багатоквартирного будинку. Цей будинок сім’я моєї дружини почала будувати 10 років тому, і він вже 5 років як побудований (це майно вона здає в оренду)”, – написав він.
За його словами, житлові будинки є частиною недобудованого котеджного містечка, яке почали будувати років 10 назад, і будівництво там вже давно не ведеться.
“Все це майно з’явилося задовго до мого знайомства з майбутньою дружиною, а тим більше до моєї державної роботи. Все майно і доходи я офіційно задекларував і не збираюся нічого приховувати, як роблять деякі чиновники, а моя декларація практично не відрізняється від минулорічної”, – додав він.
Нагадаємо, Ілля Сагайдак, який курирує в КМДА транспорт, задекларував дохід в 245 тис. грн. Але за нього можна не хвилюватися: на рахунках в банках у нього 1,6 млн грн, а дохід сім’ї – 3,2 млн грн. Майно родини: 6 земділянок, 8 будинків (більшість по 300-400 “квадратів”) і 29 квартир.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас