Кілька сотень киян під банком "Хрещатик" вимагають повернути їм вклади і виплатити зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кілька сотень киян під банком "Хрещатик" вимагають повернути їм вклади і виплатити зарплати

Кредит&Депозит
2644
Кілька сотень киян зібралися під офісом банку «Хрещатик» на вулиці Хрещатик в Києві з вимогою повернути їм заощадження, а також заробітні плати, нараховані на емітовані банком зарплатні картки.
На центральній вулиці міста люди вишикувалися в чергу, сподіваючись потрапити в операційний зал банку.
«Я касир «Київпастрансу», розраховую отримати свою зарплату. Якісь нещасні дві тисячі гривень. Буду стояти в черзі, поки не потраплю в банк. Мені сказали, що приходити за зарплатою в банк завтра буде вже пізно, – сказала жінка, що представилася Тетяною Іванівною. – Ми прийшли сюди, тому що готівки в банкоматах немає, в інших відділеннях закриті «віконця» (операційні вікна в операційних залах – ред.), Ніхто нічого не пояснює. Працівники в інших відділеннях тільки руками розводять і кажуть, що вони знають стільки ж, скільки і ми ».
Серед присутніх багато пенсіонерів, які розраховують отримати пенсію, оформлену в банку. «Ми стоїмо за своєю пенсією, пенсію ж нам повинні виплатити. Ми чули, що в банку проблеми – ще в суботу (2 квітня – ред.) про це говорили в новинах. Але тоді ми не повірили. А тепер ось стоїмо, хочемо отримати свої крихти. Будемо стояти, поки не отримаємо», – поділився своїми намірами пенсіонер в черзі.
Черга поступово розтягується по вулиці, люди прибувають, але поводяться мирно, протестних настроїв чи агресивної налаштованості поки не спостерігається. Люди можуть спокійно входити і виходити з банку. В основному їх метою є отримання готівки. Інших операцій відділення банку практично не проводить.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас