Ілон Маск стверджує, що фінальна версія Tesla Model 3 отримає футуристичне рульове управління, як у космічного корабля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск стверджує, що фінальна версія Tesla Model 3 отримає футуристичне рульове управління, як у космічного корабля

Технології&Авто
597
Система рульового управління фінальної версії електромобіля Tesla Model 3 буде сильно відрізнятися від показаної на презентації минулої п’ятниці. Про це йдеться в серії твітів засновника і голови компанії Tesla Motors Ілона Маска.
Замість звичного рульового колеса і супутніх компонентів системи керування напрямком руху автомобіля в Model 3 буде використовуватися рішення, що забезпечує відчуття управління космічним апаратом. Також Ілон зазначив, що розуміння доцільності відсутності у Model 3 традиційної приладової панелі і контрольно-вимірювальних інструментів прийде після другої частини презентації четвертого електрокара Tesla Motors. Вона пройде ближче до дати початку масового виробництва автомобіля.
На жаль, більше ніяких подробиць поки не повідомляється. Заступник головного редактора на The Verge Кріс Зіглер, якому пощастило проїхатися в Model 3 минулого тижня, раніше зазначив, що електромобіль, по суті, є самокерованим, а його оригінальна конструкція є результатом повного переосмислення інтер’єру автомобіля з прицілом на мінімізацію участі, а, бути може, і повне виключення водія з процесу керування транспортним засобом.
Нагадаємо, раніше Маск передбачав, що вже в 2018 році автомобілі Tesla зможуть самостійно пересуватися по всій території США. Що ж стосується відчуттів, схожих на ті, що виникають при управлінні космічним апаратом, можливо Tesla Model 3 запозичить деякі особливості дизайну човника SpaceX Crew Dragon.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас