Український гаджет LaMetric отримав престижну премію Red Dot Product Design Award — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український гаджет LaMetric отримав престижну премію Red Dot Product Design Award

Фондовий ринок
698
Дизайн продукту – важлива складова його успіху. Українці дуже добре це знають і демонструють це всьому світу. Гаджет LаMetric львівського стартапу Smart Atoms був удостоєний премії Red Dot Product Design Award 2016 – найпрестижнішої в світі, коли мова заходить про дизайн продукту.
Нагадаємо, LaMetric – це мультифункціональний діодний дисплей, який вміє відображати час і різну корисну інформацію: оповіщення з соцмереж і пошти, дані про погоду і здоров’я користувача, завдяки синхронізації з додатками на зразок Google Calendar, CrossFit, Apple Store, IFTTT і т.д. У пристрій також вбудований таймер, секундомір і безліч інших функцій.
На Red Dot продукти оцінюють за такими критеріями, як інноваційність дизайну, функціональність, ергономіка, екологія чи довговічність. Тепер LaMetric знайде своє почесне місце в музеї Red Dot, а також на сайті премії.
«Технології, електроніка сама по собі не красиві і незвичні для людей, особливо вдома. Людям подобаються традиційні речі, які існували століттями, а ера Інтернету Речей повинна перетворити їх в смарт-об’єкти, в яких технології заховані, а самі об’єкти не втратили домашню теплоту, гарний вигляд і свою історію. Існуючий рівень виробництва не готовий до цих викликів, навіть гіганти індустрії не можуть цього домогтися. Премія Red Dot показала, що нам вдалося створити прекрасний, і в той же час технологічний об’єкт розумного будинку », – прокоментував СЕО Smart Atoms Назар Білоус досягнення компанії.
Він також додав, що стартап має намір нарощувати продажі La Metric Time в онлайні і виходити в преміум офлайн-мережі. Нагадаємо, після нищівного успіху на Kickstarter в серпні 2014 (команді вдалося зібрати рекордні для українського краудфандінга $ 370. 000), планувалося, що пристрої доставлять Бекер в січні 2015 року, проте відвантаження почалися тільки в жовтні 2015 го.
У цьому році в конкурсі брали участь 5 214 продуктів з 57 країн світу. Нагороди отримали більше тисячі номінантів. «Кращих з кращих» виберуть 4 липня.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас