"Київенерго" почало відключення від теплопостачання юрспоживачів за їхніми заявками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" почало відключення від теплопостачання юрспоживачів за їхніми заявками

Енергетика
364
ПАТ “Київенерго” почало відключення від централізованого опалення юридичних споживачів згідно з їх заявками, повідомила прес-служба компанії в п’ятницю.
За її даними, незважаючи на те, що офіційно опалювальний сезон ще не завершений, на ранок 1 квітня компанія отримала 789 заявок, в тому числі 27 – від ЖБК та ОСББ.
“Відключення тепла будинкам, керованим комунальними ЖЕО, “Київенерго” почне на підставі розпорядження Київської міської державної адміністрації. Згідно із законодавством, підставою для цього є середня температура повітря вище + 8 ° С протягом трьох діб”, – нагадують в компанії.
У 2015 році розпорядження КМДА про офіційне завершення опалювального сезону “Київенерго” отримало 8 квітня. Згідно з технологічними вимогами, відключення централізованого опалення відбувається поступово протягом 7-10 днів, щоб уникнути різкого зниження тиску в тепломережах, що може привести до їх пошкодження.
“Київенерго” експлуатує практично всі енергетичні об’єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас