Windows 10 дозволяє переглядати на комп'ютері повідомлення з Android-смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windows 10 дозволяє переглядати на комп'ютері повідомлення з Android-смартфонів

Технології&Авто
566
Під час проведення конференції Build 2016 представники Microsoft розповіли, що в майбутньому в Windows 10 будуть інтегровані повідомлення з Android-смартфонів.
Таким чином, на комп’ютері користувача будуть виводитися повідомлення про пропущені дзвінки, повідомлення, що надійшли та інші примітки, що виникають на мобільному пристрої, що працює під управлінням ОС Android. Щоб реалізувати таку можливість, планується використовувати додаток Cortana для Android і хмарний сервіс зі зберігання повідомлень. Крім перегляду Android-повідомлень на ПК з Windows 10 користувачі також зможуть відповідати на них прямо з комп’ютера і скасовувати їх. Ця функція також буде доступною і для мобільних пристроїв з ОС Windows 10 Mobile, але реалізовувати її для iPhone в Microsoft не мають наміру. Це пов’язано з обмеженнями в iOS.
У Microsoft не уточнили, коли саме з’явиться підтримка повідомлень з мобільних пристроїв в Windows 10, обмежившись лише фразою про «майбутню версію Windows». Швидше за все, мова йде про оновлення Anniversary Update, яке стане доступним влітку цього року.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас