IFC та уряд Швейцарії виділять $3,5 млн на програму поліпшення інвестклімату в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IFC та уряд Швейцарії виділять $3,5 млн на програму поліпшення інвестклімату в Україні

Аграрний ринок
208
IFC, підрозділ групи Всесвітнього банку і Державний секретаріат Швейцарії з питань економіки (SECO) виділять $ 3,5 млн в 2016-2018 рр. на фінансування консультативної програми підтримки поліпшення інвестиційного клімату в Україні.
“Фінансування становить $ 3,5 млн, проект розрахований на три роки по грудень 2018 року. Партнер – уряд Швейцарії”, – повідомив менеджер проекту “Торгівля і конкурентоспроможність України” від Світового банку Євген Осмоческу.
За його словами, партнерами в Україні виступлять Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Міністерство аграрної політики і продовольства.
Програма підтримки буде працювати над створенням ефективного регуляторного середовища для підприємств, зменшенням витрат на здійснення підприємницької діяльності та займатися допомогою по відкриттю нових ринків для українських агровиробників.
Новий проект зосередиться над удосконаленням таких нормативних процедур як отримання дозвільних документів, ліцензування та перевірки підприємств у всіх галузях економіки. Він також буде допомагати адаптувати українське законодавство в АПК до міжнародних вимог.
Іншою сферою діяльності буде спрощення регулювання логістики портів і річкових перевезень для сприяння розвитку торгівлі та експорту.
Цей проект базується на результатах попередньої роботи IFC в АПК. Серед важливих досягнень попереднього проекту була економія витрат на дотримання нормативних вимог у розмірі $ 159 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас