Нідерландська CTP інвестує EUR 75-80 млн в будівництво індустріального парку у Львові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нідерландська CTP інвестує EUR 75-80 млн в будівництво індустріального парку у Львові

Казна та Політика
1092
Компанія CTP (Нідерланди), один з найбільших промислових девелоперів Центральної Європи, має намір інвестувати від EUR75 до EUR80 млн у реалізацію проекту будівництва індустріального парку у Львові, повідомив начальник департаменту управління нерухомістю компанії Стефан де Хой (Stefan de Goeij).
За його словами, площа запланованого до будівництва індустріального парку у Львові складе 94 тис. кв. м, а для реалізації проекту CTP планує залучати місцеві компанії.
Індустріальний парк буде розміщений на земельній ділянці площею 29 га, який компанії надали в оренду місцева влада. Об’єкт буде включати в себе комплекс виробничих, складських та офісних приміщень, які будуть здаватися в оренду.
Як зазначив С.де Хой, одними з ключових клієнтів індустріального парку виступлять компанії-виробники автомобільних комплектуючих, які вже проявили свій інтерес до реалізації даного проекту. Очікується, що об’єкт створить як мінімум 2 тис. нових робочих місць.
За словами начальника департаменту управління нерухомістю CTP, даний індустріальний парк буде першим проектом компанії в Україні, проте в подальшому вона має намір збільшувати їх кількість.
Як повідомлялося з посиланням на дані міжнародної консалтингової компанії DTZ в Україні (Київ), в червні 2015 року компанія CTP виграла інвестиційний конкурс на девелопмент індустріального парку “Рясне-2” у Львові, де вона планує розмістити 20-30 промислових підприємств, при цьому японська Fujikura також підтвердила свій інтерес побудувати завод на цій території.
CTP надає повний комплекс послуг в сфері девелопменту та управління об’єктами комерційної нерухомості, спеціалізується в будівництві та управлінні високотехнологічними індустріальними парками в країнах Центральної Європи.
Клієнтами CTP є близько 500 міжнародних і локальних компаній, що працюють в сферах високотехнологічного виробництва, IT, інноваційних, біо- і нанотехнологій, робототехніки, виробництва автомобільних деталей і ін.
Загальна площа реалізованих проектів компанії станом на кінець березня 2016 року становить близько 3,3 млн кв. м, з яких 600 тис. кв. м – офісні приміщення.
Більшість об’єктів компанії розміщені в Нідерландах і Чехії, також компанія розвиває індустріальні парки в Словаччині, Угорщині, Румунії.
Штат співробітників компанії налічує 45 тис. осіб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас