Хакери зламали комп'ютерні мережі низки престижних юрфірм США, які представляють інтереси банків Уолл-стріт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери зламали комп'ютерні мережі низки престижних юрфірм США, які представляють інтереси банків Уолл-стріт

Кримінал
327
Хакери зламали захист комп’ютерних систем ряду найбільш відомих американських юридичних фірм, включаючи Cravath Swaine & Moore LLP і Weil Gotshal & Manges LLP, які представляють інтереси банків Уолл-стріт і компаній зі списку Fortune 500, пише газета The Wall Street Journal.
Слідчі зараз намагаються з’ясувати, чи була вкрадена конфіденційна інформація, яку правопорушники можуть використовувати для проведення операцій з цінними паперами.
Розслідуванням хакерської атаки займається ФБР спільно з федеральною прокуратурою США округу Манхеттена. Інциденти сталися влітку 2015 року, слідчі дії порушені в кінці року, і зараз розслідування перебуває на ранніх етапах, заявили WSJ інформовані джерела.
Тим часом хакери пригрозили повторити подібні кібератаки.
У минулому році юрфірми США створили групу для обміну інформацією про кіберзагрози і уразливості комп’ютерних мереж за образом і подобою аналогічної асоціації для фінансової галузі. До теперішнього часу до групи приєдналися 75 юрфірм.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас