Тимошенко вимагає прийняття 18 законів в обмін на входження в коаліцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко вимагає прийняття 18 законів в обмін на входження в коаліцію

Казна та Політика
1371
Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко підтримає коаліцію в обмін на гарантії виконання її вимог. Про це журналістам в кулуарах парламенту після завершення засідання фракції БПП повідомив член фракції Сергій Лещенко.
“Луценко повідомив, що вчора ввечері була домовленість, що Тимошенко підтримує нову коаліцію без цих законопроектів, як озвучено вимогу. Сьогодні вона сказала о 11:45 ранку, що вона готова підтримати, якщо буде гарантоване прийняття законопроектів, шляхом включення їх до порядку денного або до коаліційної угоди “, – розповів Лещенко.
За його словами, Тимошенко вимагає, зокрема, продовження мораторію на продаж землі до 2020 року, особливого оподаткування сільгоспвиробників і т.і.
“Тривають переговори, виходячи з того, що Тимошенко ставить цю вимогу про 18 законів, які включають в себе закони про мораторій на продаж землі до 2020 року, аграрний податок, інші закони, як нам було сказано, що суперечать програмі дій з МВФ”, – додав він.
Разом з тим, за словами іншого члена фракції БПП Артура Герасимова, БПП прийняло рішення, що “Батьківщині” дають гарантії, що відповідні законопроекти будуть прийняті після формування коаліції.
“Ми просто даємо гарантії. Йшли промовляння певних зауважень щодо законопроектів, які обов’язково повинні бути прийняті”, – заявив Герасимов.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас