Боятися не треба: Яресько запевняє, що перевірки соцвиплат не зашкодять чесним українцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боятися не треба: Яресько запевняє, що перевірки соцвиплат не зашкодять чесним українцям

Казна та Політика
1679
Представники приватного і державного банківського сектора – “UniCredit Bank Україна”, “Укргазбанк”, “Ощадбанк” – під час круглого столу висловили повну підтримку процесу верифікації соцвиплат і сприятимуть його проведенню.
Про це повідомила в Фейсбуці міністр фінансів Наталія Яресько.
“Ми впевнені, що верифікація допоможе державі виявити шахраїв у сфері соцвиплат і вивільнити додаткові кошти для тих, хто дійсно потребує державної підтримки”, – написала вона.
За словами Яресько, механізм проведення верифікації розробили таким чином, що він “не заподіє шкоди чесним громадянам ні як одержувачам соцвиплат, ні як клієнтам банків”.
“Вдячна банкірам і експертам за готовність і бажання проводити подібні зустрічі, пояснювати деталі і допомагати таким чином збільшувати розуміння серед наших громадян”, – додала міністр.
Раніше банкіри запевнили, що процедура верифікації соцвиплат не порушує жодного права клієнтів, а інформація про їх одержувачів надається Міністерству фінансів за передбаченою законом процедурою виключно в обсязі, необхідному для оцінки доброчесності клієнта.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас