Електрокар Nissan Leaf офіційно не продаватиметься в Україні ще рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електрокар Nissan Leaf офіційно не продаватиметься в Україні ще рік

Технології&Авто
1662
Планів щодо початку продажів Nissan Leaf в Україні на 2016 фінансовий рік у офіційного дилера немає.
Про це повідомив фахівець зі зв’язків з громадськістю “Ніссан Мотор Україна” Володимир Іванов, передає electrocars.
За словами Іванова, “Ніссан Мотор Україна” не збирається поки офіційно продавати електрокари і називає кілька причин. Так, в першу чергу це незацікавленість українського уряду в популяризації електромобілів.
“В європейських країнах, які піклуються про стан екології, скорочення викидів СО2 в атмосферу, електромобілі набувають популярності активно. Там є дотації населенню на покупку електрокарів в розмірі до тисячі євро”, – повідомили в компанії.
“У деяких країнах скасували ПДВ, разові і регулярні податкові платежі. Також власників електрокарів звільнили від сплати за проїзд тунелями, вони можуть безкоштовно в’їжджати в центральну частину міста, зелені зони, безкоштовно користуються парковками і зарядними станціями”, – відзначають в компанії.
Офіційне представництво Nissan в Україні, як додав представник компанії, “Ніссан Мотор Україна” може навчити персонал, оснастити сервісні центри спецінструменту для обслуговування електромобілів Nissan, забезпечити високий рівень обслуговування електромобілів в дилерській мережі в разі початку офіційних продажів.
Нагадаємо, що станом на початок року в Україні було зареєстровано 568 електромобілів. А за перші два місяці 2016 було продано ще 125 штук. І найпопулярнішим серед українців став саме Nissan Leaf. Цих хетчбеків за півтора місяці 2016 року придбали більше сотні.
Можна погодитися, що поки продажу “ліфів” в Україні ростуть за рахунок електромобілів з пробігом, які стоять до 20 тисяч доларів. Але з досвіду підприємців, які завозять в країну такі “зелені авто”, відомо, що українці цікавляться, коли ж офіційний дилер Nissan представить в салонах і електричну модель.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас