Український стартап Blynk запустив спільний продукт з виробником електроніки SparkFun — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап Blynk запустив спільний продукт з виробником електроніки SparkFun

Технології&Авто
451
Українська компанія Blynk, яка розробляє софт для створення власних IoT-додатків, оголосила про укладення контракту з великим виробником електроніки SparkFun. У співпраці був створений продукт SparkFun Blynk Board. Також Blynk увійшов в стартовий набір SparkFun IoT Starter Kit with Blynk.
Про те, що стартап веде переговори з великим замовником, засновник Дмитро Думанський розповідав в інтерв’ю ще в лютому. «Найважчий місяць в моєму житті закінчився. Довелося по 20 годин гарувати, щоб закрити контракт з нашим партнером SparkFun Electronics », – повідомив на своїй сторінці Думанський.
Продукти, що виникли в результаті співпраці, є набором «мікроконтролер + мобільний додаток», що дозволяє налаштовувати роботу пристрою під потреби користувача. Крім можливості створювати власні додатки, в стартовому пакеті Blynk йде ряд попередньо встановлених, якими можна користуватися відразу.
SparkFun Blynk Board, що включає плату на базі мікроконтролера ESP8266 і ПО Blynk, обійдеться в $ 29,95. SparkFun IoT Starter Kit with Blynk Board, що включає додаткові компоненти (сенсори, кабелі тощо) – в $ 69,95.
SparkFun – один з найбільших рітейлерів, що продають мікроелектроніку в США, створений в 2003 році. Blynk був заснований 2 роки тому і успішно завершив краудфандінгову кампанію на Kickstarter, зібравши $ 50 000 замість необхідних $ 10 000.
Нагадаємо, що в кінці минулого року Raspberry Pi випустив свою саму бюджетну модель – всього за $ 5.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас