«Vodafone Україна» змінює умови роумінгу для припейда — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Vodafone Україна» змінює умови роумінгу для припейда

Особисті фінанси
4001
З 1 квітня цього року умови передплачених тарифних планів для роумінгу зміняться. Для абонентів контракту умови залишаються незмінними.
З початку квітня термін дії послуги «Роумінг як вдома» для абонентів передплаченого зв’язку змінюється. Замість 30 днів, які в залежності від тарифного плану (Red S, Red M і Red L) коштували від 90 до 270 грн, послуга діятиме всього тиждень. Ця умова поширюється на всі країни, для яких запущена послуга. З 1 квітня послуга за новими умовами діє також у Франції.
Що трапиться, якщо абонент знаходиться за кордоном довше тижня і термін дії послуги закінчився? Він може ще раз оплатити цю ж послугу, тоді її умови триватимуть ще на тиждень. В протилежному випадку автоматично включиться денний тариф «Роумінг як вдома» – 30 грн в день (безкоштовні вхідні, вихідні дзвінки в мережі Vodafone і на номери 15 країн Європи, SMS по 50 коп).
Як повідомили в компанії, основною причиною для такого рішення стало те, що абоненти рідко користуються зв’язком за кордоном довше тижня. «Ми проаналізували поведінку абонентів – за весь час існування послуги 70% всіх клієнтів передплачених тарифів користувалися зв’язком в роумінгу не більше 7 днів. Майже половина з них робить короткочасні поїздки до трьох днів. Таким чином, зміни не торкнуться більшості користувачів », – впевнені в компанії.
Таке обмеження може бути пов’язано ще і з тим, що іноземці з сусідніх країн закуповують препейд-карти українського оператора, щоб користуватися ними постійно у себе в країні, де у локальних операторів тарифи вище.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас