Податкова міліція ліквідувала конвертаційний центр з оборотом 400 млн гривень у Києві і 60 млн в Дніпропетровській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова міліція ліквідувала конвертаційний центр з оборотом 400 млн гривень у Києві і 60 млн в Дніпропетровській області

Кримінал
418
Податкова міліція ліквідувала в Києві конвертаційний центр з оборотом 400 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні Державної фіскальної служби.
Орієнтовний оборот проконвертованих протягом 2014-2015 років коштів склав близько 400 млн гривень.
Ймовірні втрати бюджету становлять понад 60 млн гривень.
За результатами 11 обшуків, проведених в офісних приміщеннях, за місцем проживання та в автомобілях учасників центру, виявлено та вилучено 30 тис. гривень готівкою, травматичну зброю, 8 ноутбуків, 3 системних блоки, 4 сервера, 10 мобільних телефонів, 14 флеш-накопичувачів, 24 печатки, 1 печатку і фінансово-бухгалтерську документацію, що свідчить про незаконну діяльність.
Також було накладено 18 арештів на розрахункові рахунки підприємств, де заблоковано 685 тис. гривень.
Слідчі дії тривають.
Також податкова міліція ліквідувала міжрегіональний конвертаційний центр з оборотом 60 млн гривень у Дніпропетровській області.
Працівниками податкової міліції Дніпропетровської області в рамках розслідування кримінального провадження припинена діяльність конвертаційного центру, який діяв на території Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Київської областей та в Києві.
Встановлено, що центр організований групою осіб, котрі створили і зареєстрували на підставних осіб ряд суб’єктів підприємницької діяльності.
Орієнтовний оборот проконвертованих протягом 2015-2016 років коштів склав близько 60 млн гривень.
Ймовірні втрати бюджету становлять понад 12 млн гривень.
На підставі постанов суду проведено обшуки в офісних приміщеннях, філіях банку (в Дніпропетровську), автомобілях і за адресами, пов’язаним з діяльністю центру.
Під час обшуків виявлено та вилучено 12 мобільних телефонів, 2 системних блоки, 9 печаток, 3 ноутбука, 3 планшета, 5 флеш-накопичувачів, чорнові записи та документи фінансово-господарської діяльності.
Слідчі дії тривають.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас