Укрпошта планує запустити загальнонаціональний мобільний гаманець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта планує запустити загальнонаціональний мобільний гаманець

Фінтех і Картки
825
Український національний поштовий оператор Укрпошта має стати підприємством із сучасними інтернет-технологіями, бути доступним для максимальної кількості споживачів через їхні гаджети, телефони, планшети.
Про це заявив в.о. генерального директора “Укрпошти” Ігор Ткачук. За його словами, саме з цією метою підприємство активно проводить модернізацію і впроваджує сучасні ІТ-технології.
“Людство активно переводить свою діяльність в інтернет і активно застосовує онлайн-режими. Ми повинні йти в ногу з часом і найголовніше, що плануємо зробити де це можливо, перевести діяльність Укрпошти в «цифру». Тобто, стати доступними для максимальної кількості споживачів через їхні гаджети, телефони, планшети”, – сказав Ігор Ткачук.
За його словами в рамках реформи технологічних процесів в Укрпошті є ряд нових сервісів, які вже діють або плануються впроваджувати найближчим часом.
Приміром, уже доступна функція «Відстежити своє відправлення». Крім того, Укрпошта планує впровадити ексклюзивну національну платформу «mWallet». Це мобільний додаток, який підтримує різні платіжні інструменти: платіжні картки Національної системи і міжнародних систем, електронні гроші тощо.
“Це можливість в одному місці об’єднати всі необхідні допоміжні інструменти, якими людина користується щодня. Він дозволить клієнтам здійснювати платежі зі своїх рахунків, переглядати баланс, переводити гроші на рахунки банків “, – зазначив Ігор Ткачук. Користувачі mWallet також отримають можливість швидко поповнити мобільний рахунок, оплатити комунальні послуги.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас