Електромобілі Tesla будуть паркуватися без водія за кермом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електромобілі Tesla будуть паркуватися без водія за кермом

Технології&Авто
691
У 2018 році електромобіль Tesla можна буде викликати практично з будь-якого місця, навіть через всю країну.
Про це заявив генеральний директор компанії Елон Маск.
“Ви зможете викликати ваш автомобіль з будь-якої точки світу, наскільки він фізично може дістатися до вас”, – сказав Мак.
За його словами, Tesla вже представила оновлене бездротове з’єднання, яке дозволяє автомобілю без водія за кермом заїжджати на паркінг і залишати його.
Функція називається “Заклик” (Summon), і для Tesla фундаментальне значення має те, щоб зробити електромобілі автономними. Це зручно для пересування в дуже обмеженому просторі.
Як зазначається, при натисканні на відповідну кнопку машина здатна самостійно відкрити ворота гаража, в’їхати в нього і замкнути за собою ворота.
“Також по команді водія авто саме відкриє гараж, заведеться, поїде з нього і чекатиме власника на вулиці. Правда, поки воно здатне переміщатися в цьому режимі виключно по прямій”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, вже є автопілот, який дозволяє автомобілю триматися чітко позначених смугами руху ліній.
Автопілот працює за допомогою камер, радара, ультразвукових сенсорів і навігаційної карти, на якій він визначає положення автомобіля і прокладає маршрут, маневруючи в потоці машин.
Tesla працює над створенням зарядної руки, яка може підключити собі, коли ви поставили автомобіль у гараж, і вам не потрібно стежити за ним там, щоб переконатися, що він заряджається.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що електромобілі Tesla Model S отримають оновлення програмного забезпечення, яке дозволять водіям скористатися режимом автопілота.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас