Apple Watch можуть автоматично викликати допомогу при зупинці серця власника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Watch можуть автоматично викликати допомогу при зупинці серця власника

Технології&Авто
305
Днями в мережі з’явилася інформація про новий патент компанії Apple. У ньому описано механізм, завдяки якому електронний пристрій буде відслідковувати ряд фізичних показників користувача і викликати допомогу в разі виникнення екстреної ситуації.
Незважаючи на те, що в патенті безпосередньо не вказано, про який саме гаджет йде мова, можна припустити, що подібна технологія буде впроваджена в Apple Watch.
Вбудовані датчики Apple Watch будуть періодично моніторити ряд параметрів, що дозволяють відслідковувати стан користувача. Передбачається, що електронний пристрій зможе розпізнавати автомобільні аварії, падіння з висоти, серцевий напад, розрив аневризми та інші подібні ситуації.
У разі різкої зміни показників користувача пристрій самостійно зможе викликати екстрені служби (швидку або поліцію), а також відправить повідомлення на заздалегідь задані номери. Правда, для цього воно має бути підключений до смартфону.
Автори патенту також пропонують додати спеціальну систему підтверджень, яка знизить число помилкових спрацьовувань. Вона полягатиме в ряді рухів або голосових команд.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас