"Львівгаз": Споживачам пропонують перейти на європейську концепцію оплати за газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Львівгаз": Споживачам пропонують перейти на європейську концепцію оплати за газ

Особисті фінанси
1490
Нацкомісія, що регулює сфери енергетики і компослуг ініціювала опитування серед споживачів, щоб дізнатися їхню думку про перехід на європейську систему оплати за газ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії “Львівгаз”.
Вона передбачає відокремити послуги з транспортування енергоресурсу від його вартості. Взяти участь в опитуванні можна декількома способами – безпосередньо в управліннях ПАТ “Львівгаз”, на сайті 104.ua, або за телефонами контакт-центру.
За оцінкою НКРЕКУ, нововведення буде мати для споживача, щонайменше, три основних переваги. Поділ рахунку дозволить вільно вибирати постачальника після лібералізації ціни на газ. Разом з тим компанія, яка займається транспортуванням газу, вже не матиме можливості впливати на компанії постачальників. Сам рахунок стане прозорим, адже буде чітко видно, за що саме платить споживач. У той же час, вартість газу буде зменшена на вартість послуги за користування Єдиною газотранспортною системою України, відзначили в прес-службі.
Відзначається, що вперше перед впровадженням нової концепції оплати планується врахувати думки самих споживачів. У зв’язку з цим серед жителів Львівської області проводиться опитування з приводу нової системи оплати за газ. Взяти участь в проведенні відповідної реформи може кожен користувач газу.
Опитування по відділенню плати за доставку газу від ціни палива триватиме до 18 березня 2016 року. Участь в ньому є анонімною, а зібрана інформація буде використана тільки в узагальненому вигляді.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас