Антикорупційна прокуратура розслідує близько 20 справ, пов'язаних з корупцією в Кабміні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Антикорупційна прокуратура розслідує близько 20 справ, пов'язаних з корупцією в Кабміні

Кримінал
335
Спеціалізована антикорупційна прокуратура розслідує близько 20 справ, пов’язаних з корупцією в Кабінеті міністрів України. Про це в інтерв’ю DW повідомив керівник антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.
“В даний час у нас є деякі провадження, їх близько двадцяти, які пов’язані з корупцією у виконавчій гілці влади. Ми не можемо зараз заздалегідь стверджувати про наявність підстав для пред’явлення підозр тим або іншим членам Кабміну. Але слідство триває, йде збір документів, збір доказів, який займає багато часу і зусиль, але який триває “, – заявив Холодницький.
У той же час він розповів про хід перевірки заяви міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса про корупцію в уряді.
“Після заяв міністра Абромавічуса детективами НАБ було зареєстровано кримінальне провадження, міністр уже кілька разів побував на допитах, був на допиті і нардеп Кононенко, про який вказував Абромавічуса в своїх заявах. Заяви, які виникають в публічній сфері, потім дуже важко доводити до суду і дуже важко з ними виходити на фінішну пряму “, – сказав Холодницький.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас