Інвесторам пропонують місяць на вивчення активів ФГВФО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвесторам пропонують місяць на вивчення активів ФГВФО

Казна та Політика
383
ФГВФО знайшов спосіб залучити «широке коло громадськості, включаючи потенційних інвесторів», до продажу активів банків-банкрутів.
«Ми повинні дати достатньо часу, щоб зацікавити потенційного покупця і конвертувати його інтерес в цінову заявку. Для цього потрібно, щоб інформація на сайті з’явилася як мінімум за місяць до аукціону. Це загальний термін, але в положенні будуть прописані терміни залежно від категорій активів. Для складних корпоративних кредиторів, можливо, знадобиться більше місяця, щоб у покупця була можливість зробити due diligence », – повідомила директор департаменту консолідованої продажу та управління активами ФГВФО Юлія Берещенко.
Мінімум місяць буде у потенційних покупців корпоративних кредитів для того, щоб зацікавитися, підписати стандартний договір про нерозголошення і отримати доступ до кімнати даних для вивчення матеріалів кредитної справи, зареєструватися на біржі, заплатити гарантійний внесок, підписати договір і подати свою заявку.
Ще одне завдання ФГВФО – забезпечити, щоб у ринку в публічному доступі була мінімально необхідна для прийняття інвестиційного рішення інформація.
«Треба забезпечити мінімальне розкриття інформації (information disclosure) по категорії активу, яка буде виставлена на нашому сайті. У новому положенні про продаж активів буде передбачений розділ, що містить інформацію, яку в мінімально необхідному обсязі треба розкрити ринку », – сказала вона.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас