Кличко нагадав, що підвищення тарифів на тепло, яке ініціює уряд, Київ не підтримає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко нагадав, що підвищення тарифів на тепло, яке ініціює уряд, Київ не підтримає

Казна та Політика
459
Столична влада не дає згоди на підвищення комунальних тарифів для киян, з приводу яких у КМДА звернувся Кабмін. Про це в четвер на початку сесії Київради заявив мер столиці Віталій Кличко.
«Як ви знаєте, Кабмін звернувся в Київську міську адміністрацію, щоб ми погодили підвищення комунальних тарифів – зокрема, на тепло – для киян. За таким погодженням уряд звернувся вперше, раніше воно йому було не потрібно. Але скажу одне: ми цього підвищення не підтримаємо і не узгодимо », – підкреслив Кличко.
Кличко зазначив, що як мер Києва він категорично проти чергового підвищення комунальних тарифів. «В умовах, коли зарплата, наприклад, медсестри становить 3,5 тис гривень, пенсія у багатьох пенсіонерів-1200 гривень, а рахунки приходять захмарні – як людям платити? І як вижити взагалі? Вони до сих пір в шоці від попереднього підвищення », – підкреслив мер столиці.
«Тому я попереджаю Кабмін, що столична влада буде на боці киян, якщо уряд все-таки вирішить підвищувати тарифи без узгодження з громадою міста», – сказав Віталій Кличко.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас