Технологія DLP дозволить уникнути витоків інформації в пошті Gmail — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Технологія DLP дозволить уникнути витоків інформації в пошті Gmail

Технології&Авто
544
Великі компанії як ніхто інший потребують захисту конфіденційної інформації від витоків. Варто яким би то не було фактам про виробничий процес, планам на майбутнє або іншій області діяльності підприємства просочитися в мережу, як у компанії починаються серйозні проблеми.
Для запобігання подібних інцидентів Google представляє нову технологію Data Loss Prevention (DLP) для Gmail, покликану звести ризик витоку інформації до нуля. Отримавши оновлення, Gmail зможе проводити оптичне сканування документів з подальшим розпізнаванням символів. Таким чином, сервіс упевниться, що прикріплені файли не містять ніяких конфіденційних або суто особистих відомостей.
Захисні детектори на бізнес-платформі Google і раніше володіли функцією сканування змісту, однак його функціональність була сильно обмежена. Тепер же після закінчення сканування програма автоматично перевірить відповідність вмісту документів складеним адміністратором чорному і білому списками. Це допоможе уникнути як випадковому здійсненню небажаних відомостей помилково, так і зловмисному розголошенню конфіденційної інформації недобросовісними співробітниками. Зараз сервіс DLP доступний виключно платним передплатникам Google Apps Inlimited.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас