Держпродпотребслужба заявляє про невідповідність якості дизеля на АЗС "Укрнафти", "БРСМ-Нафти" і "ОККО" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держпродпотребслужба заявляє про невідповідність якості дизеля на АЗС "Укрнафти", "БРСМ-Нафти" і "ОККО"

Особисті фінанси
1242
Держпродпотребслужба заявляє про невідповідність нормам ДСТУ дизельного палива (ДП), проби якої були відібрані інспекторами відомства на АЗС “Укрнафти”, “БРСМ-Нафти” і “ОККО”.
“Відхилення від норм ДСТУ показали дослідження ДТ на АЗСОККО “(Закарпатська обл.), бензину А-95 на АЗС “Оріон” і А-92 на АЗС “24 Плюс”(Чернігівська обл.), ДП” Великий бокс “на АЗС “Укрнафта” (Київ, мережа оскаржить результати в судовому порядку), бензину А-95, А-92 і ДТ на АЗСБРСМ-Нафта” (Київська обл.), бензину А-92 на АЗС Marshal “, – повідомила прес- служба відомства.
Крім того, за даними Держпродпотребслужби, на заправці Shell її інспекторам перешкоджали у відборі проб, через що будуть застосовані санкції.
За даними відомства, зараз також розраховується розмір штрафів за продаж неякісного палива – він становить 300% вартості партії товару.
У компанії “ОККО” заявили, що інформація про виявлення неякісного дизеля на АЗС мережі не відповідає дійсності.
“Інформація не відповідає дійсності, носить замовний характер і є реакцією конкурентів на активну позицію компанії в боротьбі з контрабандою та контрафактом на українському паливному ринку”, – підкреслюється в заяві прес-служби “ОККО”.
Як повідомлялося, Держпродпотребслужба провела перевірки на АЗС мереж ОККО, “БРСМ-Нафта”, UPG, WOG, “Оріон”, “Західенергопостач”, “24 Плюс”, ТНК, SOCAR, КЛО, AMIK, “Укрнафта”, Shell, Marshal, “Катрал”, “Бруком”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас