Фонд держмайна почав підготовку до приватизації 4 обленерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд держмайна почав підготовку до приватизації 4 обленерго

Казна та Політика
318
Фонд державного майна України (ФДМУ) почав підготовку до проведення конкурсів з приватизації 70% акцій “Миколаївобленерго”, 70% “Хмельницькобленерго”, 65% “Харківобленерго”, 50,9% “Тернопільобленерго”.
Про це повідомляється в офіційному виданні фонду “Відомості приватизації”.
Конкурси з продажу акцій буде проходити з відкритою пропозицією ціни за принципом аукціону.
Також у фонді повідомили, що за результатами проведеного відомством конкурсу оцінювачем “Миколаївобленерго” стала одеська компанія “Експертне агентство” Укрконсалт “,” Хмельницькобленерго “, оцінюватиме столична компанія” Об’єднане підприємство з оцінки та експертизи спеціальних об’єктів та інвестицій – Україна “,” Харківобленерго “ – харківська “Північно-Східна консалтингова група”, “Тернопільобленерго” – місцева “Орієнтир-Реформа”.
“Перемогли місцеві компанії, які при цьому мають велику кількість оцінювачів та більше 10 років досвіду роботи, в тому числі в оцінюванні об’єктів у сфері енергетики”, – цитує прес-служба ФДМУ заступника голови відомства Наталію Лебідь.
Крім того, ФДМУ почав підготовку до приватизації 50% плюс 1 акція компаній “Укрнафтопродукт” і “Машинобудівне виробниче об’єднання” Оріон “, 100% акцій” Гайворонського тепловозоремонтного заводу “і 94,5%” Закарпатського заводу “Електроавтоматика”.
Нагадаємо, Фонд держмайна в січні затвердив план виставлення на приватизацію держпакетів акцій стратегічних підприємств груп В і Г у 2016 році, який, зокрема, передбачає продаж на аукціоні в червні 70% “Хмельницькобленерго”, 70% “Миколаївобленерго”, 65% “Харківобленерго “, 50,9%” Тернопільобленерго “.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас