Помилка в оновленні безпеки для Mac відключає Ethernet-порт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Помилка в оновленні безпеки для Mac відключає Ethernet-порт

Технології&Авто
297
Деякі користувачі комп’ютерів Mac разом з оновленням безпеки минулого тижня отримали непрацюючий Ethernet-порт. На форумах з’явилося багато скарг з однаковими “симптомами” проблеми: після перезавантаження Mac перестав підключатися до Інтернету через кабель. Зараз Apple офіційно визнала наявність проблеми і заявила про це на сторінці технічної підтримки. На щастя, цей баг виявився програмним і легко переборним. Проблема пов’язана з помилкою в оновленні, яка блокувала завантаження драйвера Ethernet.
Якщо Ethernet-порт на вашому комп’ютері Mac перестав працювати, необхідно вручну оновити драйвер Ethernet до версії 3.28.2, в якій міститься виправлення помилки. Для цього необхідно підключити Mac до Wi-Fi, відкрити термінал і виконати команду:
Після цього термінал запросить пароль адміністратора системи. Якщо у вас немає можливості підключитися до Wi-Fi, потрібно видалити драйвер AppleKextExcludeList.kext, щоб виправити помилку. Для цього потрібно перезавантажити Mac в режимі відновлення, натиснувши Cmd + R під час запуску, і в терміналі виконати команду:
Перед будь-яким втручанням в системні файли рекомендується зробити резервну копію системи в Time Machine.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас