"Укрпошта" і "Укртрансбезпека" спростять автоперевізникам процес отримання ліцензій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" і "Укртрансбезпека" спростять автоперевізникам процес отримання ліцензій

Казна та Політика
225
Українське державне підприємство поштового зв’язку “Укрпошта” та Державна служба з безпеки на транспорті ( “Укртрансбезопасность”) підписали меморандум, який спрощує процедуру отримання ліцензій на автомобільні перевезення.
Документ підписали в Кабінеті міністрів у п’ятницю заступник глави “Укртрансбезпеки” Михайло Ноняк і виконуючий обов’язки глави “Укрпошти” Ігор Ткачук.
Присутній на церемонії підписання міністр інфраструктури Андрій Пивоварський повідомив, що в рамках меморандуму підприємці-автоперевізники зможуть подавати документи на отримання ліцензій в 53-х відділеннях “Укрпошти” в 50-ти містах країни. Підприємство в установленому порядку буде передавати всі необхідні документи в “Укртрансбезпеку”, і за підсумками їх розгляду і прийняття рішення перевізник зможе отримати свою ліцензію або інші документи, на які він подавав заявку, в тому ж відділенні “Укрпошти”.
Міністр додав, що при цьому необхідно буде оплачувати тільки тариф за пересилку “Укрпоштою”, що ліквідує посередництво і корупційні схеми в процесі подачі документів автоперевізниками.
“Сподіваюся, ця система запрацює вже на початку березня”, – сказав він, додавши, що це також дозволить “Укрпошті” збільшити доходи.
О.Пивоварським також повідомив, що в даний час з Міністерством юстиції ведуться переговори щодо підписання ним подібного меморандуму з “Укрпоштою”, що дозволяє передати підприємству частину адміністративних послуг.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас