Міноборони готує додаткове держзамовлення на мільярд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони готує додаткове держзамовлення на мільярд

Казна та Політика
709
Міністерством оборони України підготовлені до підписання 34 додаткових угоди до чинних контрактів в рамках держоборонзамовлення на загальну суму понад 1 млрд грн.
Про це сказав на брифінгу в Києві в п’ятницю представник Міноборони України Олексій Чорнобай.
“На реалізацію Державного оборонного замовлення на 2016 рік Міністерством оборони України підготовлені до підписання 34 додаткових угоди до чинних контрактів на загальну суму понад 1 млрд грн”, – сказав він.
Представник Міноборони також повідомив, що ремонтно-відновлювальні бригади ЗСУ та державних підприємств на цьому тижні повернули в стрій 235 одиниць ОВТ, в тому числі бойові машини піхоти і бронетранспортери, танки, гаубиці, гармати і зенітні установки.
Всього з початку АТО військові ремонтники “дали друге життя” близько 43 тис. 837 одиниць озброєння і військової техніки.
За словами Чорнобая, військові представництва МОУ з початку року проконтролювали якість ремонту і виробництва на вітчизняних підприємствах, в установах і організаціях та прийняли для Міноборони продукцію оборонного призначення на загальну суму близько 63 млн грн, а для інших силових структур – на майже 300 млн грн. За надання цих послуг до спеціального фонду Міністерства оборони України вже нараховано понад 1 млн грн.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас