Держуправління справами очолив директор "Рошен" у Вінниці, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держуправління справами очолив директор "Рошен" у Вінниці, - ЗМІ

Казна та Політика
1165
У Державному управлінні справами кадрові зміни. Президент вирішив замінити виконуючого обов’язки директора Сергія Борзова. Тепер керівником буде Олександр Білик, екс-директор Вінницької фабрики Roshen.
Про це повідомляє 24tv.ua з посиланням на одного із співробітників Державного управління справами.
За даними джерела, Порошенко запропонував Білику посаду тиждень тому. На що він нібито погодився. Але попросив тиждень для закінчення справ на фабриці у Вінниці.
Вчора ж стало відомо, що Білик вже звільнився з посади директора Roshen і поїхав до Києва. Ймовірно, перед цим він зустрівся в Вінниці з президентом.
Як повідомляється в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, директор ПАТ “Вінницька кондитерська фабрика” Олександр Білик 19 лютого 2016 звільнений з посади за власним бажанням. Білик очолював підприємство протягом дев’яти років.
Наглядова рада “Вінницької кондитерської фабрики” прийняла рішення про призначення в.о. директора Михайла Косова, який раніше обіймав посади керівника проектів з підвищення ефективності виробничого департаменту в дочірньому підприємстві “Кондитерська корпорація” Рошен “, а також інженера з організації та управління виробництвом виробничо-аналітичного відділу виробничого департаменту.
Нагадаємо, посада глави Держуправління справами була вакантною з 27 серпня 2015 року, коли Сергій Березенко подав у відставку, у зв’язку з обранням народним депутатом по скандальному 205-му округу.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас