Україна вже виконала всі необхідні кроки для запровадження безвізового режиму з ЄС, - Яценюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна вже виконала всі необхідні кроки для запровадження безвізового режиму з ЄС, - Яценюк

Казна та Політика
1690
Фінальний звіт Європейської Комісії свідчить, що Україна виконала всі необхідні кроки для запровадження безвізового режиму з Європейським Союзом, заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
Як повідомила прес-служба Кабінету міністрів України, А.Яценюк в понеділок в Києві під час зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайером і міністром закордонних справ і міжнародного розвитку Франції Жаном-Марком Еро підкреслив, що український уряд очікує введення безвізового режиму з ЄС для українських громадян.
“Він нагадав, що парламент України вже ухвалив необхідні закони, і в фінальному звіті Європейської Комісії зазначено, що Україна вже виконала всі необхідні кроки для запровадження безвізового режиму”, – сказано в повідомленні.
“Це буде реальний, відчутний результат”, – цитує А.Яценюка прес-служба Кабміну.
Як повідомляється, прем’єр-міністр України також зупинився на питанні імплементації угоди про Зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, яка вступила в силу 1 січня цього року.
“Це ще один механізм, як забезпечити економічне зростання в Україні і збільшити обсяги торгівлі, незважаючи на те, що Росія ввела торгове ембарго”, – сказав глава українського уряду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас