Яценюк закликає демократичні політсили "перегорнути сторінку": Ми не маємо права допустити розвалу країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк закликає демократичні політсили "перегорнути сторінку": Ми не маємо права допустити розвалу країни

Казна та Політика
2451
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк закликає президента України Петра Порошенка, фракцію “Блоку Петра Порошенка” і всі демократичні сили “перегорнути сторінку”, щоб не допустити повторення помилок минулого і розвалу країни.
“Я звертаюся до президента, до його фракції і до всіх здорових і демократичних сил:” Перегорнули сторінку “. Ми не маємо права допустити жахливого сценарію розпаду країни, і не маємо право повторювати помилки 2005 року”, – сказав він на засіданні Кабміну в Києві в четвер.
А.Яценюк підкреслив, що його рука протягнута президенту П.Порошенку і його фракції.
“Не тільки моя, а й усієї фракції “Народний фронт”, яка є разом з президентською фракцією основою коаліції і основою змін в країні”, – додав він.
Прем’єр вважає, що зараз ситуація набагато складніша, ніж була в 2005 році, тому всі повинні “взятися за руки”, забути про минулі образи і взяти на себе всю відповідальність за долю країни.
“Іншого варіанту і рецепта просто немає”, – підкреслив А.Яценюк.
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк проведе повторні переговори з президентом Петром Порошенком і керівництвом фракції “Блок Петра Порошенка” з приводу підтримки уряду.
“Я проведу сьогодні консультації з Радикальною партією, ще раз поговорю з президентом, з керівником його фракції. Потрібно прибрати емоції, вони ні до чого”, – сказав А.Яценюк на засіданні уряду в Києві в четвер.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас