"Київстар" змінив фінансового директора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київстар" змінив фінансового директора

Фондовий ринок
1651
“Київстар” звільнив з посади фінансового директора Ібрагіма Карама і призначив замість нього Габора Кочіша, повідомляється прес-служба оператора.
Карам очолив фінансовий департамент “Київстару” з 2013 року, а тепер продовжить роботу в штаб-квартирі VimpelCom в Амстердамі на посаді фінансового директора групи країн ринків, що розвиваються.
Змінив його Габор Кочіш родом з Угорщини, очолював глобальну ERP програму (планування і управління ресурсами підприємства) в Telenor-Норвегія, до цього працював фінансовим директором Telenor-Сербія і Telenor-Пакистан.
Вчора український оператор відзвітував за IV квартал 2015 року та підвів фінансові підсумки минулого року. Згідно зі звітом компанії, їй вдалося збільшити річний дохід на 10%.
Раніше, наглядова рада “Київстар” призначила технічного директора компанії Валентина Неакшу членом правління. “Зміни в персональному складі правління” Київстару “пов’язані із затвердженням нового персонального складу правління Товариства в кількості трьох членів правління: президент (голова правління), фінансового директора та директора технічного і відповідно входження до складу правління одного нового члена, який обіймає посаду директора технічного” , – зазначалося в повідомленні компанії. Таким чином, новий фіндиректор також повинен увійти до складу правління.
Акціонером “Київстару” є міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас