Порошенко підписав закон "Про державні закупівлі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко підписав закон "Про державні закупівлі"

Казна та Політика
465
Президент України Петро Порошенко підписав закон №922-V ІІІ “Про державні закупівлі”, прийнятий Верховною Радою 25 грудня 2015 року, повідомила прес-служба глави Української держави в середу.
“Законом передбачається введення електронної системи закупівель для всіх державних закупівель для товарів і послуг, вартість яких дорівнює або перевищує 200 тис. грн, і для робіт – дорівнює або перевищує 1,5 млн грн (для замовників, які здійснюють свою діяльність в окремих сферах господарювання, вартість товарів і послуг – дорівнює або перевищує 1 млн грн і для робіт – дорівнює або перевищує 5 млн грн) “, – зазначено в повідомленні.
В інформації зазначається, що закон забезпечує поширення системи електронних закупівель протягом 2016 року у 2 етапи: з 1 квітня – для центральних органів виконавчої влади та замовників, які здійснюють діяльність в окремих сферах господарювання; з 1 серпня – для інших клієнтів.
“Реалізація закону дозволить підвищити рівень конкуренції у сфері державних закупівель і знизити рівень корупції”, – повідомляється в інформації прес-служби глави держави.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас