Геращенко закликала Кабмін не чіплятися "посинілими лапками" за владу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Геращенко закликала Кабмін не чіплятися "посинілими лапками" за владу

Казна та Політика
283
Кабінет міністрів України повинен піти у відставку. Про це заявила народний депутат з фракції “Блок Петра Порошенка” Ірина Геращенко на засіданні парламенту в середу.
Вона заявила, що “колись Де Голль пішов у відставку, Маргарет Тетчер пішла у відставку, і вони залишилися в історії, а не – в анекдотах”.
“Дуже соромно, коли 40-річні молоді люди чіпляються посинілими лапками за владу”, – сказала політик.
Коментуючи вчорашній провал під час голосування за висловлення недовіри уряду, Геращенко зазначила, що багато депутатів “відчувають себе, м’яко кажучи, розчарованими тим спектаклем, який був розіграний в цій сесійній залі”.
За її словами, до нього причетні багато людей, які “змусили депутатів виглядати масовкою в цій опереті”.
Депутат підкреслила, що після вчорашнього голосування не додалося довіри ні до уряду, ні до коаліції.
При цьому Геращенко зазначила, що дивними є заяви голови Верховної Ради про політичну кризу, оскільки він вчора під час голосування за відставку уряду не прийняв рішення, як голосувати (Гройсман утримався при голосуванні за недовіру уряду – ред.).
“Дуже шкода, що в цю гру грали і наші колеги з фракції БПП, які отримали мандат, стали депутатами, але не стали політиками”, – підкреслила Геращенко.
Вона констатувала, що більшість фракцій все ж висловилася за недовіру уряду і міністрам, делегованим фракцією.
“Не може бути так, що є міністр економіки – реформатор, але немає економіки, не може бути так, що у нас зруйнована медицина, і всі знають, що там поставлені заступники до міністра з медицини, які делеговані фармацевтичної мафією від всіх фракцій”, – додала депутат.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас