Саакашвілі збирається покарати тих, хто підвищив йому зарплату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі збирається покарати тих, хто підвищив йому зарплату

Казна та Політика
1088
Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі затвердив новий штатний розклад апарату ОДА з новими посадовими окладами працівників.
Так, сам глава області буде отримувати в місяць 7055 грн замість 5644 грн, встановлених торік. Зарплата його першого заступника Володимира Жмака зросла з 4980 грн до 6225 грн, інших віце-губернаторів – з 1218 грн (вони тоді були радниками) до 5810 грн.
Оклади рядових співробітників апарату ОДА теж підросли, але не так сильно. Так, головні спеціалісти управлінь і відділів відтепер будуть жити на тисячу триста сімдесят вісім грн в місяць. У 2015 році вони отримували по 1218 грн.
Всього в апараті ОДА працює 85 осіб (в 2015 – 81). У цьому році всі разом вони зароблять 1,84 млн грн.
Пізніше Саакашвілі прокоментував новину з приводу підвищення своєї зарплати в Фейсбук.
“Сьогодні був неприємно здивований тим, що мені, дійсно, підвищили зарплату, – написав чиновник на своїй сторінці в Фейсбуці. – Глибоко переконаний, що чиновники в Україні мають отримувати гідну плату за свою працю, але ні я, ні моя команда працюємо тут не заради грошей, а заради того, щоб у нашої країни було майбутнє. Це рішення було прийнято без мого відома, я б ніколи не дозволив собі підвищувати власний оклад, в той час як рядові співробітники, як і раніше отримують копійки. Я скасовую це рішення і обов’язково покараю винних. Сподіваємося, що найближчим часом з новим урядом нам вдасться підвищити зарплати всім держслужбовцям, і тоді я, звичайно, не відмовлюся від високого окладу”, – написав губернатор.
За матеріалами:
Думская.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас