Створено "розумний" електричний карт для дітей молодшого шкільного віку (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено "розумний" електричний карт для дітей молодшого шкільного віку (відео)

Технології&Авто
483
Компанія Actev Motors створила електричний карт для дітей молодшого шкільного віку. У цій моделі реалізовані «розумні» технологічні рішення, покликані підвищити комфорт та безпеку її використання. Новинка отримала назву Arrow Smart-Kart.
Карт Arrow Smart-Kart легко конфігурувати для використання дітьми у віці від 5 до 9 років. Щоб надати схожість з гоночним картом, є можливість персоналізації шляхом завантаження синтезованих звуків роботи різних двигунів. Пристрій обладнаний модулем бездротового зв’язку Wi-Fi. За допомогою супутнього додатка Arrow можна відслідковувати статистику карта: загальний час водіння, загальну пройдену дистанцію, максимальну швидкість.
В програмі також реалізовані функції батьківського контролю. Так, батьки можуть обмежувати максимальну швидкість руху (максимальна швидкість 12 миль на годину або 19,3 км/год), встановлювати територію, де можна кататися. Також додаток посилає повідомлення, якщо карт перебуває в нерухомому стані заданий проміжок часу. В Arrow Smart-Kart реалізовані додаткові функції безпеки. Зупинити його можна натисненням однієї кнопки, а вбудована система запобігає зіткненню в разі виявлення перешкоди на шляху прямування. Система гео-відстеження не дозволить виїхати за межі встановленої батьками території.
Пристрій надійде в продаж на початку літа за ціною $599,95. Також на додачу до карта можна буде придбати і різні аксесуари: різні варіанти корпусів, спеціальні колеса для дрифту, кермо в стилі Formula-1 тощо.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас